Napoleon Grills gezien in 'Ik BBQ voor jou'.

Napoleon Grills is de trotse hoofdsponsor van ‘Ik BBQ voor jou’ op televisie. Succesvol barbecuen begint met de aanschaf van het juiste kooktoestel. Bepaal allereerst of je graag werkt op gas, met houtskool, met beide of gaat voor ‘low & slow’ in bijvoorbeeld een smoker. Bedenk hoe vaak jij gaat barbecuen en met hoeveel personen dat gemiddeld zal zijn. Het antwoord op deze vragen bepaalt al snel welk type BBQ/grill jij het beste kunt aanschaffen. En ben je daar nog niet helemaal uit? Vraag dan een officiële Napoleon Grills dealer om advies. Met meer dan 150 verkooppunten in Nederland zit er altijd eentje dicht bij jou in de buurt.

Op zoek naar een barbecue met chef-waardige uitstraling en interessante features? Voor alle beschikbare modellen en uitgebreide specificaties ga je naar de website van Napoleon Grills.

ZOEK DICHTSTBIJZIJNDE DEALER

Hier vind je een selectie uit de dealers van Napoleon Grills producten. Vul jouw woonplaats in en vind de dichtstbijzijnde dealer. Klik op de naam van de dealer om door te gaan naar de betreffende website. Wil je nog meer dealers zien? Raadpleeg dan de website van Napoleon Grills via ‘meer dealers’.

      Meer dealers