BBQ recept Beer can Chicken, gevulde Jalapeños en Paprika's - by Ralph de Kok

Beer Can Chicken met Radler:

  • Verhit de barbecue tot 180-200°C en verdeel de briketten rondom (in een cirkel) aan de buitenkant van het kolenrooster.
  • Kruid de kip met Beer Can Chicken kruiden zowel onder als op de huid.
  • Druk de kip over het bierblikje (gebruik een Beer Can Chicken houdertje) en plaats hem in het midden van de barbecue. 4. Gaar de kip in 60-75 minuten!

 

Gevulde Jalapeno’s en Paprika’s:

  • Snijd het kopje van alle pepers en paprika’s.
  • Verwijder de zaden.
  • Meng de overige ingrediënten door elkaar en vul de paprika’s en jalapeno’s ermee. Druk het mengsel stevig aan.
  • Verhit een barbecue tot medium-hoge hitte (ca. 180-200°C) en gaar de gevulde pepers tot ze zacht aanvoelen en de kaas mooi gesmolten is!

Smakelijk!

Ralph de Kok

Recept video's op YouTube kijken