BBQ recept Gegratineerde nacho’s uit een cederhouten kistje met gegrilde kip en jalapeno-cheese dressing - by Ralph de Kok

  1. Kruid de kip met de rub en gril deze 2 minuten per kant op het hete gedeelte van de barbecue. Gaar ze nog 10-12 minuutjes na op een middelhoge (indirecte) temperatuur.
  2. Snijd ondertussen de groenten (paprika, pepers, lenteui en olijven) in blokjes en ringen.
  3. Meng alles door de nacho chips en doe het in het cederhouten kistje.
  4. Bestrooi met beide soorten geraspte kaas.
  5. Plaats het kistje op de barbecue en rooster het geheel met gesloten deksel (!) in 12-15 minuten tot de kaas gesmolten is.
  6. Snijd de kipfilet in dunne plakjes en meng met de chips Schenk een goede scheut Cardini’s red jalapeno ceasar dressing erover.
  7. Serveer met de frisse lente ui en koriander!

Smakelijk!

Ralph de Kok

ralphdekok.nl

Recept video's op YouTube kijken