BBQ recept Grilled Veggies - by Caspar

Bereiding:

Smeer de aubergine in met olijfolie en grill deze aan alle kanten op een matig hete bbq (±150 graden) tot de binnenkant zacht is. Snij de aubergine open en haal het vruchtvlees eruit met een vork. Meng het vruchtvlees met de overige ingrediënten en laat even trekken. Grill ondertussen op 200-250 graden de pompoen, de asperges, de aardappelen en de uien gaar. Smeer wel alles van te voren een beetje in met olijfolie en peper en zout. Leg deze groenten op een schaal en houd het warm. Grill nu ook de gare artisjokken en leg deze ook op de groenten. Halveer de stokbroden en grill deze ook. Smeer ze daarna in met de kno ook. Verdeel de artisjokblaadjes om de groentenschotel en schep de saus erop. Maak af met verse avocado en enkele limoen partjes. Serveer het warme brood ernaast.

Smakelijk!

Caspar