Ingrediënten
- 8 mini paprika’s
- 100 gram geraspte kaas (belegen is lekker!)
- 2 EL zwarte olijven, in ringetjes gesneden
- 4 grote champignons, in kleine stukjes gesneden
- 2 plakjes Parmaham (de vegetarische versie is zonder, natuurlijk!)
Voor de rub:
- 2 EL paprikapoeder
- ¾ EL komijnpoeder
- ½ EL korianderpoeder
- ½ EL zwarte peper, gemalen
- 1 theelepel zout
BBQ recept Geroosterde, gevulde mini paprika’s - by Ralph de Kok
1. Meng de kruiden voor de rub door elkaar en meng ongeveer de helft door de geraspte kaas.
2. Meng ook de champignons, olijfjes en ham door de kaas.
3. Snijd de bovenkant van de paprika’s en vul met het mengsel. Druk het heel goed aan!
4. Plaats de gevulde paprika’s in de cederhouten plankjes.
5. Zet de cederplank op de barbecue, boven direct, middelhoog vuur.
6. Gaar tot de paprika’s zacht zijn en de kaas gesmolten is, ongeveer 12-15 minuten.
Smakelijk!
Ralph de Kok ralphdekok.nl