BBQ recepten

Lees hier alle BBQ recepten uit het televisieprogramma en YouTube kanaal. Voor de echte BBQ liefhebber van ‘Ik BBQ voor jou’.

BBQ recepten van de chef

Het jij zin om jouw BBQ skills te verhogen? Ben jij klaar met dat standaard sateetje en worstje? Wil jij een keer goed voor de dag komen bij de volgende familie BBQ? In ‘Ik BBQ voor jou’ maakt grill meester Ralph de Kok de heerlijkste culinaire BBQ gerechten samen met onze kandidaten. Dit doen ze om iemand te verrassen die een keer goed in het zonnetje gezet mag worden. Ralph geeft een workshop en daarbij worden de armen flink uit de mouwen gestoken. De recepten van deze BBQ workshops kun je direct na uitzending op televisie teruglezen op onze website. Je kunt de recepten eenvoudig opslaan als PDF of uitprinten. Op die manier bouw jij eenvoudig en snel aan een mooie verzameling BBQ gerechten waar je de show mee kunt stelen.

Ook zie je in onze uitzendingen korte video’s (in-starts) waarin Ralph of andere chefs specifieke producten toelichten aan de hand van een eenvoudig recept. Ook die recepten kun je hier allemaal bekijken. Doe er je voordeel mee en verzamel ze allemaal. Ralph zou zeggen: maken die hap!. En wil jij jezelf of iemand anders opgeven voor het programma, doe dat dan snel hier.

BBQ recept Picanha aan het spit met Chimichurry-mayonaise

BBQ recept Picanha aan het spit met chimichurri-mayonaise zoals je die klaargemaakt zag worden in aflevering 6 (seizoen 9) van Ik BBQ voor jou. Bekijk hier het recept en bekijk de aflevering waarin dit wordt klaargemaakt via YouTube.

BBQ recept Gestoomrookte rode poon

BBQ visrecept Gestoomrookte rode poon van de keramische BBQ. Bekijk hier het recept en de video waarin Ralph de Kok dit BBQ visrecept bereidt op een keramische BBQ. Gezien in aflevering 6 van seizoen 9 van 'Ik BBQ voor jou' bij SBS6 en op YouTube.

BBQ recept Makreel uit de wok met Teriyakisaus

BBQ visrecept Makreel uit de wok met teriyakisaus. Bekijk hier het hele recept en de video waarin Ralph de Kok dit recept bereidt. Uit aflevering 5 van seizoen 9 van 'Ik BBQ voor jou' bij SBS6 en op YouTube.

BBQ recept Tomahawk steak

BBQ recept voor Tomahawk steak zoals die door Ralph de Kok is bereid in Ik BBQ voor jou. Download hier het recept en bekijk de aflevering voor de bereidingswijze.

BBQ recept Vleesspiesen van worst, kip en varkenshaas

BBQ recept voor vleesspiesen van worst, kip en varkenshaas uit aflevering 4 (seizoen 9) van Ik BBQ voor jou. Bekijk hier het recept en het fragment uit de uitzending waarin Ralph de Kok die bereidt op de BBQ.

BBQ recept Sliptong met Langoustines en whiskey-roomsaus

BBQ visrecept voor Sliptong met Langoustines en whiskey-roomsaus. Bekijk hier het recept en zie de uitzending waarin Ralph de Kok dit gerecht bereidt in Ik BBQ voor jou bij SBS6 en 24 uur per dag gratis online op YouTube. Abonneer gratis voor meer.

BBQ recept Langoustines met Vadouvan en kruidenboter

BBQ visrecept: Langoustines met Vadouvan en kruidenboter. Bekijk hier het recept en bekijk de video waarin Ralph de Kok jou dit recept presenteert. Uit aflevering 3 van seizoen 9 van Ik BBQ voor jou bij SBS6 en YouTube.

BBQ recept Lamsrack met kruidenkorst

BBQ recept Lamsrack met kruidenkorst uit aflevering 3 van seizoen 9 van Ik BBQ voor jou op SBS6 en YouTube. Bekijk en download hier het recept en bekijk de aflevering waarin dit recept wordt bereid.

BBQ recept Bolognese van gerookte shortribs

BBQ recept voor Bolognese van gerookte shortribs zoals gezien in aflevering 3, seizoen 9, van Ik BBQ voor jou bij SBS6 en op YouTube. Bekijk en download hier het recept en bekijk de video uit de uitzending.

BBQ recept Beef Wellington met gerookte Champignonsaus

BBQ recept voor Beef Wellington met gerookte champignonsaus uit aflevering 2, seizoen 9 van 'Ik BBQ voor jou'. Gezien op televisie bij SBS6. Bekijk hier het hele recept en de hele aflevering via YouTube.

BBQ recepten op een presenteerblaadje

Abonneer je op de nieuwsbrief van ‘Ik BBQ voor jou’ en ontvang nieuwe recepten en video’s op een presenteerblaadje in jouw e-mail. We gaan je zeker niet bombarderen met e-mails en je kunt op ieder willekeurig moment uitschrijven. Gratis en no strings attached. Gewoon om het jou makkelijker te maken jouw BBQ skills te vergroten.