Contact

Heb jij een tip voor de uitzending of wil jij je opgeven als kandidaat voor een volgende editie van het programma? Hier leg je contact met ons.

Opgeven als kandidaat

Ben jij een BBQ liefhebber en wil jij graag iemand verrassen met een culinaire barbecue omdat hij of zij dat verdient? Samen met grill meester Ralph de Kok een keertje flink uitpakken voor de camera? Dat kan! Meld je aan als kandidaat via onderstaand contactformulier. Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat jij met BBQ-en hebt, wie je wilt verrassen en waarom. Stuur ons foto’s van jezelf en de persoon die je wilt verrassen op aamelden@ikbbqvoorjou.nl.

Neem contact met ons op

Studio Hoge Heren BV | SHH Productions
Wilhelminakade 147 (De Rotterdam, 26ste etage)
3072 AP ROTTERDAM
The Netherlands
T: 010-4134579
E: tv@studiohogeheren.nl
Wwww.shhproductions.nl

Klik hier voor onze Privacy verklaring

Producent

‘Ik BBQ voor jou’ is een format van SHH Productions. SHH Productions is producent en technisch realisator van content voor televisie en Internet. Onze formats worden volledig door ons geproduceerd en technisch gerealiseerd op basis van financiële bijdragen van sponsoren. SHH Productions is tevens gespecialiseerd in VideoMarketing en zakelijke videoproducties. Ga voor meer informatie over ons werk naar de website.

Ga naar SHH Productions

Voor adverteerders

“Ik BBQ voor jou” biedt grote en kleine merken op televisie en Online de gelegenheid om op impactvolle wijze te communiceren met de doelgroep en in deze communicatie sfeer en (merk)beleving te leggen. Dat noemen we branded content. Een vorm van advertisement die breed is omarmd. Onderzoek wijst uit dat branded content (items) een hogere acceptatiegraad van hierin opgeslagen commerciele boodschappen kent dan spots. Door zichtbaar te zijn binnen dit specifieke televisieformat (exposure) of in de YouTube academy video’s wordt een positieve associatie met een product of dienst gecreëerd. Meer weten wat wij voor jouw merk kunnen beteken? Bel met SHH Productions.