Contact

Heb jij een tip voor de uitzending of wil jij je opgeven als kandidaat voor een volgende editie van het programma? Hier leg je contact met ons.

Aanmelden als kandidaat

Jij kunt je nu opgeven als kandidaat voor seizoen 6 van ‘Ik BBQ voor jou’. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 december 2018. We zoeken in totaal 8 toffe kandidaten. Ben jij een BBQ liefhebber en wil jij graag iemand verrassen met een culinaire barbecue omdat hij of zij dat verdient? Wil jij samen met onze grill-meester Ralph de Kok een keertje uitpakken voor een dierbare en ondertussen leren van de chef? Lijkt het jou spannend om samen met ons team een dagje televisie te maken? Meld je dan snel aan als kandidaat. Dat kan op twee manieren: online (hiervoor moet je een Google account hebben) of door het downloaden, uitprinten, invullen, scannen en toesturen van het inschrijfformulier (PDF). Vergeet in beide gevallen niet om een recente foto van jezelf en van de persoon die jij wilt verrassen toe te voegen aan de inschrijving. Heb je vragen hierover? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@ikbbqvoorjou.nl.

Inschrijvingen worden door onze redactie beoordeeld. Als jouw verhaal in aanmerking komt voor een uitzending wordt jij telefonisch uitgenodigd voor een korte kennismaking met de programmamakers op onze redactie. Opnames voor seizoen 6 zullen plaatsvinden in de periode half februari tot eind maart 2019. Opnames vinden op verschillende plekken in het land plaats (op doordeweekse dagen) en nemen één dag in beslag. Deze serie zal worden uitgezonden vanaf 20 april, elke zaterdagmiddag om 16:30 bij SBS6, en is daarna online terug te kijken.

Producent

‘Ik BBQ voor jou’ is een format van SHH Productions. SHH Productions is producent en realisator van content voor zowel televisie als Internet. Toonaangevende branded content formules van onze hand zijn onder meer ‘Later als ik Groot ben…’ (met Jochem van Gelder), ‘Van Slager tot Chef’ (met Corine Boon) en uiteraard ‘ik BBQ voor jou’. Onze formats worden volledig door ons geproduceerd en technisch gerealiseerd. Dit doen wij op basis van financiële bijdragen van programma-sponsoren. Voor meer informatie over SHH Productions, bezoek onze website of stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl

Ga naar SHH Productions

Contact met de redactie

Studio Hoge Heren BV | SHH Productions
Wilhelminakade 147 (De Rotterdam, 26ste etage)
3072 AP ROTTERDAM
The Netherlands
T: 010-4134579
E: tv@studiohogeheren.nl
Wwww.shhproductions.nl

Klik hier voor onze Privacy verklaring