Contact

Heb jij een tip voor de uitzending of wil jij je opgeven als kandidaat voor een volgende editie van het programma? Hier leg je contact met ons.

Aanmelden als kandidaat

Jij kunt je nu opgeven als kandidaat voor de komende editie  van ‘Ik BBQ voor jou’. Ben jij een BBQ liefhebber en wil jij graag iemand (uit het eigen gezin) verrassen met een culinaire barbecue? Wil jij iemand in het zonnetje zetten omdat hij of zij dat verdient? Wil jij leren van onze grill-meester Ralph? Meld je dan snel aan als kandidaat. Dat kan door onderstaand (Google) inschrijfformulier in te vullen of door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat je zelf met BBQ-en hebt, wie je wilt verrassen en waarom.

Inschrijvingen worden door onze redactie beoordeeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Als jouw verhaal in aanmerking komt voor een uitzending wordt jij door de redactie benaderd voor een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking vindt telefonisch of via ZOOM plaats. Jij en de persoon die je wilt verrassen zijn één dag bij ons op de set. De persoon die jij wilt verrassen mag hier uiteraard niets van weten en wordt onder valse voorwendselen naar de opnameset gehaald. Opnames vinden ditmaal allemaal plaats in Nederland op diverse parken van Landal GreenParks.

Veel succes met het invullen van het formulier en wie weet sta jij straks naast de chef en leren we jou grillen als een meester.

Producent

Ik BBQ voor jou is een format van SHH Productions. SHH Productions is producent en realisator van formats voor televisie en online. Wij maken ook (onder meer) Later als ik Groot ben… (met Jochem van Gelder), ‘Je gaat het maken’ (met Pernille la Lau). Onze formats worden volledig door ons geproduceerd en technisch gerealiseerd. Alle vragen over de inhoud of werkwijze kun je daarom ook bij ons stellen. Voor meer informatie over SHH Productions, bezoek onze website of stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl

Ga naar SHH Productions

Contact of aanmelden

SHH Productions
Houtlaan 545
3016 DA Rotterdam
The Netherlands
T: 010-4134579
E: tv@studiohogeheren.nl
Wwww.shhproductions.nl

Klik hier voor onze Privacy verklaring