Contact

Heb jij een tip voor de uitzending of wil jij je opgeven als kandidaat voor een volgende editie van het programma? Hier leg je contact met ons.

Aanmelden als kandidaat

Jij kunt je nu opgeven als kandidaat voor seizoen 8 van ‘Ik BBQ voor jou’. Aanmelden kan tot 26 februari 2021. Ben jij een BBQ liefhebber en wil jij graag iemand (uit het eigen gezin) verrassen met een culinaire barbecue? Wil jij iemand in het zonnetje zetten omdat hij of zij dat verdient? Wil jij leren van onze grill-meester Ralph? Meld je dan snel aan als kandidaat. Dat kan door onderstaand (Google) inschrijfformulier in te vullen of door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. Vertel ons zo uitgebreid mogelijk wat je zelf met BBQ-en hebt, wie je wilt verrassen en waarom.

Inschrijvingen worden door onze redactie beoordeeld. Als jouw verhaal in aanmerking komt voor een uitzending wordt jij telefonisch uitgenodigd voor een digitale kennismaking. Opnames voor seizoen 8 zullen plaatsvinden in de periode eind maart tot medio april 2021.  Jij en de persoon die je wilt verrassen zijn een halve dag bij ons op de set. De persoon die jij wilt verrassen mag hier uiteraard niets van weten en wordt onder valse voorwendselen naar de opnameset gehaald. Hoe we dat gaan doen, dat bespreken we vooraf.

Veel succes met het invullen van het formulier en wie weet sta jij straks naast de chef en leren we jou grillen als een meester.

Producent

‘Ik BBQ voor jou’ is een format van SHH Productions. SHH Productions is producent en realisator van (branded content) formats voor televisie en online. Wij maken onder meer ‘Later als ik Groot ben…’ (met Jochem van Gelder), ‘ClubLiefde’, ‘Je gaat het maken’ (met Pernille la Lau) en dit programma. Onze formats worden volledig door ons geproduceerd en technisch gerealiseerd. Alle vragen over de inhoud of werkwijze kun je dan ook het beste aan ons stellen. Wij produceren onze programma’s op basis van financiële bijdragen van programma-sponsoren. Voor meer informatie over SHH Productions, bezoek onze website of stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl

Ga naar SHH Productions

Contact of aanmelden

Studio Hoge Heren BV | SHH Productions
Gedempte Zalmhaven 617
3011BT Rotterdam
The Netherlands
T: 010-4134579
E: tv@studiohogeheren.nl
Wwww.shhproductions.nl

Klik hier voor onze Privacy verklaring