BBQ recept Cheese Steak Sandwich - by Jeanette Rijnbeek

– Maak je barbecue gereed voor direct gebruik op 180⁰C, installeer alvast de gietijzeren bakplaat met de platte zijde naar boven.

– Snipper de ui fijn en snij de krop Romaine sla doormidden.

– Vet de bakplaat in met wat olie, fruit hierop de ui, bewaar dit apart. Vet de bakplaat opnieuw in en bak hierop de dunne plakken steak en voeg de gefruite uien en een beetje zout en peper toe en meng het door elkaar.

– Neem de casino boterhommen en beleg deze als volgt: boterham, plak Cheddar kaas, gebakken steak, gefruite uien, plak mozzarella kaas en als laatste een casino boterham.

– Grill op de barbecue de kropjes sla en pof de tomaatjes.

– Vet de bakplaat in met wat roomboter. Leg hierop je cheese steak sandwich en bak deze lekker lichtbruin aan. Draai de sandwich voorzichtig om en bak ook deze zijde goudbruin.

– Neem een bord, leg hierop de doorgesneden cheese steak sandwich, de gegrilde Romaine sla en gepofte tomaatjes. Strooi wat peper en zout over de sla en tomaatjes en als laatste een beetje olie.

Eet smakelijk!

Jeanette