BBQ recept groentesoep op de barbecue - van Ralph de Kok

Hoe maak je verse groentesoep op de barbecue?

Steek de barbecue aan en zorg voor een hoge temperatuur. Bestrijk alle groente aan beide zijden met wat olijfolie. Gril de groente aan beide zijden tot ze mooie grilstrepen hebben en draai ze om. Bestrooi ze na een keer om draaien met de Toscane-kruiden en gril ze, met gesloten deksel beetgaar. Snijd de groente, als ze klaar is, in kleinere stukjes en doe in een kom of schaal.

Verhit ondertussen het water in een pan met de bouillonblokjes en blijf roeren tot de blokjes opgelost zijn. Gril de gehaktballetjes op de hete gril rondom bruin en doe ze, met de gegrilde groente, in de bouillon. Bestrooi met wat peterselie en serveer.

Op deze manier maak je in een handomdraai verse groentesoep op de barbecue. Heerlijk als voorafje. Kijk voor dit recept en nog heel veel meer barbecue inspiratie op het YouTube kanaal van Ik BBQ voor jou. Abonneer en ontvang nieuwe video’s automatisch in je tijdslijn. Neus ondertussen ook even rond op deze website voor heel veel recepten die je thuis eenvoudig kunt maken. Laat ons weten of het is gelukt om jouw favoriete gerecht klaar te maken op de barbecue.

Eet smakelijk!

Ralph de Kok

Kijk hier de video

Powered by

https://www.campingaz.nl