Ik BBQ voor jou is hét SBS6 televisieprogramma en YouTube kanaal waarin culinair barbecuen centraal staat. In het programma krijgt een BBQ liefhebber de kans om een culinaire BBQ te bereiden voor iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Voor alle barbecueliefhebbers en toekomstige grilmeesters van Nederland. Met veel hints en tips over barbecuen, bereidingstechnieken en overheerlijke barbecuerecepten. Leer grillen als een chef van de enige echte grillmeester van Nederland, Ralph de Kok. Ook dit seizoen wordt het programma gepresenteerd door Corine Boon. Opgeven voor het programma doe je hier.

Ik BBQ voor jou op televisie (SBS6)

Je ziet seizoen 10 op SBS6 vanaf zaterdag 6 mei 2023, elke zaterdag om 16:30. Het programma wordt standaard twee keer herhaald op televisie. Op zowel zaterdag als zondag. Kijk in de programmagids of onze socials voor de actuele tijden. Na uitzending op televisie kun je Ik BBQ voor jou ook terugkijken via Kijk.nl.

Ik BBQ voor jou op YouTube en socials

Kijk op ons YouTube kanaal gratis volledige tv-uitzendingen terug. Altijd en overal. We zijn 24 uur per dag op YouTube. Daar zie je naast de uitzendingen ook toffe extra video’s over BBQ recepten, bereidingstechnieken en mooie BBQ producten. Volg ook het Facebook kanaal of Instagram account voor meer informatie, behind the scenes materiaal en toffe win-acties.

Corine Boon

Corine begon haar carrière op het toneel in musicals als Cats en Chicago. Sinds 1994 is ze te zien op televisie. Allereerst als actrice in soaps en later als presentatrice van diverse televisieprogramma’s. De meesten kennen haar van programma’s als Campinglife en Eigen Huis & Tuin. Voor SHH Productions presenteerde zij eerder Van Slager tot Chef en nu is zij dus de steun en toeverlaat van Ralph de Kok. Naast presenteren voor televisie runt Corine een winkel in betaalbare designmeubelen 4UDesgined.

Ralph de Kok

Al vanaf de eerste uitzending van Ik BBQ voor jou in 2016 is Ralph de Kok de culinaire grootmeester van het programma. Na een carrière in de muziekindustrie duikt Ralph de wereld van outdoor cooking in. En niet onverdienstelijk. Ralph wint diverse barbecuekampioenschappen en gaat workshops geven. Ralph treedt op als ambassadeur voor diverse merken in de business en runt daarnaast zijn eigen winkel, het Barbecuepaleis in Cuijk. Ralph heeft zijn eigen YouTube kanaal en presenteert tevens BBQ Street voor 24Kitchen. Als er iemand is die verstand heeft van outdoor cooking dan is het Ralph de Kok wel.

Laatste BBQ recepten

Ga naar alle recepten

wordt mede mogelijk gemaakt door