BBQ recepten

Lees hier alle BBQ recepten uit het televisieprogramma en YouTube kanaal. Voor de echte BBQ liefhebber van ‘Ik BBQ voor jou’.

BBQ recepten van de chef

Het jij zin om jouw BBQ skills te verhogen? Ben jij klaar met dat standaard sateetje en worstje? Wil jij een keer goed voor de dag komen bij de volgende familie BBQ? In ‘Ik BBQ voor jou’ maakt grill meester Ralph de Kok de heerlijkste culinaire BBQ gerechten samen met onze kandidaten. Dit doen ze om iemand te verrassen die een keer goed in het zonnetje gezet mag worden. Ralph geeft een workshop en daarbij worden de armen flink uit de mouwen gestoken. De recepten van deze BBQ workshops kun je direct na uitzending op televisie teruglezen op onze website. Je kunt de recepten eenvoudig opslaan als PDF of uitprinten. Op die manier bouw jij eenvoudig en snel aan een mooie verzameling BBQ gerechten waar je de show mee kunt stelen.

Ook zie je in onze uitzendingen korte video’s (in-starts) waarin Ralph of andere chefs specifieke producten toelichten aan de hand van een eenvoudig recept. Ook die recepten kun je hier allemaal bekijken. Doe er je voordeel mee en verzamel ze allemaal. Ralph zou zeggen: maken die hap!. En wil jij jezelf of iemand anders opgeven voor het programma, doe dat dan snel hier.

BBQ recept Schol op een plankje (visrecept)

BBQ visrecept: Schol op een Plankje met Tandoori kruiden. Bekijk hier het recept en zie hoe Ralph de Kok dit visrecept klaarmaakt op de BBQ. Gezien in aflevering 2 van seizoen 9 van Ik BBQ voor jou bij SBSB6 en YouTube.

BBQ recept Iberico procureur spiezen

BBQ recept voor het maken van Iberico Procureur spiezen op een keramische BBQ van Monolith. Download hier het recept en bekijk het fragment uit de uitzending op je gemak terug.

BBQ recept Jamaican Jerk kip van de BBQ

BBQ recept Jamaican Jerk kip van de BBQ uit aflevering 1 (seizoen 9) van 'Ik BBQ voor jou'. Een recept van grill meester Ralph de Kok.

De perfecte steak van een Monolith

BBQ recept voor het maken van de perfecte steak op een keramische BBQ van Monolith. Door Ralph de Kok. Gezien op televisie bij SBS6 en altijd terug te kijken via ons YouTube kanaal.

BBQ recept Gegrilde forel met spek en zeekraal

BBQ recept voor gegrilde forel met spek en zeekraal zoals gezien in Ik BBQ voor jou. Bekijk alle afleveringen en nog meer video's via ons YouTube kanaal. Abonneer gratis en mis niets.

BBQ recept Buikspek op een cederhouten plankje

Bekijk en download hier het BBQ recept: Buikspek op een cederhouten plankje uit aflevering 6 (seizoen 8) van 'Ik BBQ voor jou'.

BBQ recept Gevulde kipfilet op de Kamado Joe

Bekijk en download hier het BBQ recept: Gevulde kipfilet op de Kamado Joe van Ralph uit aflevering 6 (seizoen 8) van 'Ik BBQ voor jou'.

BBQ recept Pulled Pork op de CampChef pellet grill

Bekijk en download hier het BBQ recept: Pulled pork op de Campcheff pelletgrill van Ralph uit aflevering 5 (seizoen 8) van 'Ik BBQ voor jou'.

BBQ recept Snelgegaarde rundershortrib

Bekijk en download hier het BBQ recept: Snelgegaarde rundershortrib van de Kamado Joe van Ralph uit aflevering 5 (seizoen 8) van 'Ik BBQ voor jou'.

BBQ recept Fingerfood van de BBQ

Bekijk en download hier het BBQ recept: Fingerfood van de BBQ (o.a. Kiplolly’s) van Ralph uit aflevering 5 (seizoen 8) van 'Ik BBQ voor jou'.

BBQ recepten op een presenteerblaadje

Abonneer je op de nieuwsbrief van ‘Ik BBQ voor jou’ en ontvang nieuwe recepten en video’s op een presenteerblaadje in jouw e-mail. We gaan je zeker niet bombarderen met e-mails en je kunt op ieder willekeurig moment uitschrijven. Gratis en no strings attached. Gewoon om het jou makkelijker te maken jouw BBQ skills te vergroten.