Barbecue recepten

Lees hier alle BBQ recepten uit het televisieprogramma en YouTube kanaal. Voor de echte BBQ liefhebber van ‘Ik BBQ voor jou’.

Barbecue recepten van Ralph de Kok

Wil jij meer variatie bij je volgende BBQ feestje? Ben jij klaar met dat standaard sateetje en worstje? Wil jij goed voor de dag komen en vrienden en familie echt verrassen? In ‘Ik BBQ voor jou’ maakt grill meester Ralph de Kok de heerlijkste culinaire BBQ gerechten klaar. Dat doet hij samen met onze kandidaten. Ralph geeft een BBQ workshop en daarbij worden de armen flink uit de mouwen gestoken. De recepten van deze BBQ workshops kun je direct na uitzending op televisie teruglezen op onze website. Je hoeft echt geen virtuoos in de keuken te zijn om Ralph’s BBQ recepten na te kunnen maken. Het is gewoon een kwestie van onze video’s bekijken, de recepten downloaden en proberen. Je kunt ralph’s BBQ recepten hier eenvoudig opslaan als PDF of uitprinten. Op die manier bouw jij eenvoudig en snel aan een mooie verzameling BBQ gerechten waar jij de show mee kunt stelen. Doe er je voordeel mee en verzamel ze allemaal. Ralph zou zeggen: makûh die hap!. We vinden het leuk als je ons laat weten hoe je bent gevaren met een recept. Stuur ons een e-mail of DM via een van de socials. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (recepten)

Abonneer je op de nieuwsbrief van ‘Ik BBQ voor jou’ en ontvang nieuwe recepten en video’s op een presenteerblaadje in jouw e-mail. We gaan je zeker niet bombarderen met e-mails en je kunt op ieder willekeurig moment uitschrijven. Gratis en no strings attached. Gewoon om het jou makkelijker te maken jouw BBQ skills te vergroten.